Kezdőlap

"Jól fűteni nem boszorkányság"

Jancsi és Juliska

Miért agripellet?

A nyugat-európai gyakorlatot követve, már Magyarországon is egyre többen fordulunk a biomassza felé, ha épületeink fűtéséről gondolkodunk. Ezzel a technológiával sokat spórolhatunk rezsiköltségeinken. Mindezt úgy, hogy a gázkazánoknál megszokott komfortról alig kell lemondanunk. Azzal, hogy a mindennapi életünk, vagy gazdálkodásunk során keletkezett szerves hulladékokat munkára fogjuk, nem csak pénztárcánkat kíméljük, de csökkentjük - a már így is hatalmasra nőtt - ökológiai lábnyomunkat. Hazánk természeti adottságaihoz alkalmazkodva csökkentjük a tüzelőanyag diverzitásával energiafüggőségünket, saját vállalkozásainkat foglalkoztatva teremtünk munkahelyeket és további adóforintokat.

Tovább

Miért SAS és Pasqualicchio?

Az agripellet olcsó, jól szállítható, jó hatásfokkal égő tüzelőanyag. Égetésére viszont nem minden kazán alkalmas. Ezért esett a választásunk két, a nemzetközi piacokon is helytálló, számos díjjal elismert márkára: az évente több mint 20000 kazánt gyártó lengyel SAS-ra és a nyugat-európai piac egyik legerősebb résztvevőjére, az olasz gyártmányú Pasqualicchio-ra. A két cég termékeivel lefedjük a biomassza-fűtés teljes spektrumát: tüzelőanyag tekintetében, a szemes takarmányoktól a faaprítékon és a tűzifán keresztül az agripelletig, teljesítmény tekintetében a családi házak fűtésétől (17 kW) a hőszolgáltató kapacitásig (1,5 MW), üzemeltetés szempontjából a meleg vizes rendszerektől, a hőlégbefúvókon keresztül a gőzfejlesztőkig.

Tovább

SAS

pellet kazán

Pasqualicchio

faapríték | pellet kazán

PellasX égőfej

 Konténeres hőközpont

 Kazán 

 Pellet kazán 

Cégünk kínálatában elérhető pellet kazánok széles választéka lefedi az összes igényt, mely a pellettüzeléssel kapcsolatban felmerülhet. A mérsékelt ár gyors megtérülést ígér.

 

 Faapríték kazán 

Faapríték kazán a legjobb megoldás, ha környezetünkben termelődő hulladék biomassza (ág, gally, fa hulladék) nagy mennyiségben áll rendelkezésre.

 Pellet égőfej 

Meglévő kazántestbe épített pellet égőfej költséghatékony megoldást jelent biomassza alapú fűtés kialakítására.

 Konténeres hőközpont 

Konténerbe helyezett pellet kazánnal vagy faapríték kazánnal fűthetünk az épület adottságaitól függetlenül.

vonal

 Pályázati források 

 

Pályázat pellet és faapríték kazán telepítésére

 

 Eszközök 

-vissza nem térítendő támogatás

-egyéb pénzügyi eszközök: hitel, lízing, garancia, stb.

 2020
 

Állami költségvetési intézmények:

KEHOP V.1., 2., 3; VEKOP III./ 1.; TOP I./4., III ./2., IV./1.,2;

Mezőgazdasági üzemek:

VP, V./1.,2.,3 

KKV-k:

GINOP IV.; VII.

Lakosság:

ZBR; KEHOP VII.

 Részletek 

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.