Agripellet

Agri-Pellet Kft.: a gazdaságos fűtés

Gazdaságos

 

-Takarékos

Megspórolhatja fűtési költségeinek akár ötven százalékát úgy, hogy közben nem kell lemondania komfortigényéről.

A pelletfűtés amellett, hogy az egyik legolcsóbb fűtőanyag, kevés hamutartalommal jár égése és nagy mennyiségben betározható.

 

- Olcsó, változatos tüzelőanyag

Nem függ egyetlen energiahordozótól sem. Használja fel fűtésre, ami éppen hulladékként képződik környezetében (háztartásában, gazdaságában, stb.) vagy olyan tüzelőanyagot, amelyhez olcsón hozzájut.

 

- Alacsony karbantartási költségek

A pellet- és más biomassza kazánokkal való fűtéshez nem kell külön gépészet. Az egyszerű felépítéséből adódóan megbízhatóan működik, szervizigénye alacsony.

Agri-Pellet Kft.: a környezettudatos fűtés

Környezettudatos

 

- Megújuló energia

Míg a fosszilis energiakészletek végesek, a biomasszából nyert energia évről-évre újratermelődik. Ha a tüzelőanyagot a környezetünkben halmozódó mezőgazdasági melléktermékből - mint például rostaalj, szőlővenyige, gally, napraforgóhéj, stb. - állítjuk elő, amellett, hogy nem költünk tüzelőanyagra, felelősen bánunk a természettel.

 

- Széndioxid-semleges tüzelés

Az eltüzelt biomassza növekedése során körül-belül annyi széndioxidot von ki a légkörből, amennyit eltüzelésekkor kibocsájt. Ezért a növekedés-felhasználás ciklusban a légkör széndioxid tartalmára nézve semleges.

Agri-Pellet Kft.: a hazai vállalkozás

Hazai

 

- Ellátásbiztonság

Magyarország szegény energiaforrásokban, energiaigényének kielégítése miatt súlyos kompromisszumokra kényszerül, egészségtelen függésbe kerül. Környezeti adottságainknak megfelelően a biomassza energetikai célú felhasználása lazít ezen a kötöttségen és biztonságosabbá, kiszámíthatóbbá teszi az energiaellátást.

 

- Adóforintok

Energiaigényünk nagy részét importból fedezzük, külföldi vállalatok nyereségét gyarapítva. Ez az arány minél inkább a hazai források irányába mozdul el, minél nagyobb a súlya hazai szereplőknek az iparágban, annál inkább gyarapítjuk bevételeiken keresztül a költségvetést, csökkentjük a munkanélküliséget, adunk esélyt növekedésre a magyar vállalkozásoknak.

SAS, az Agri-Pellet Kft. partnere
SAS Metalowo Kotlarski

A lengyel SAS 1980 óta gyárt kazánokat, immár évi 20000 kazánnal látja el saját hazai és nemzetközi piacát. A termelés volumene, a piac nagyságának fenntartása érdekében innovatív, folyamatos fejlesztéseket szem előtt tartó üzletpolitikát folytat. Termékei egyszerű, de megbízható felépítésűek, alacsony szerviz-igényűek, biztonságosan üzemeltethetőek.

Biomassza kazánjai között találhatjuk a SAS ECO-t, mely kategóriájában a "legnépszerűbb", köszönhetően annak, hogy legalkalmasabbnak bizonyult az agripellet és mezőgazdasági melléktermékek égetése során, legkevésbé érzékeny a különböző tüzelőanyagokra, kiegészítői a lehető legnagyobb kényelmet biztosítják az üzemeltetése során. Ügyfeleink túlnyomó része is - a termék ár-érték arányát tekintve - ezt a kazánt választja.

CTPasqualicchio
CTPasqualicchio

A CTPasqualicchio több mint 40 éves, családi vállalkozásból fejlődő olasz cég, mára a nemzetközi piac egyik meghatározóbb szereplője a biomassza kazánok területén. Termékeik széles palettája teljes mértékben lefedi a felhasználók oldaláról felmerülő igényeket: kazánjaik ipari méreteket képesek kiszolgálni, üzemmód tekintetében választhatunk melegvizes, hőlégbefúvós, vagy gőzfejlesztős rendszereket. Ami igazán a piac nélkülözhetetlen szereplőjévé teszi: megerősített beadagoló rendszere - felhasználás szempontjából - a legkényesebb tüzelőanyaggal is megbirkózik, legyen az ággally, szőlővenyige, faapríték, nád stb. Számos önkormányzati intézményt, mezőgazdasági vállalkozást tudhatunk ügyfeleink között, akik ilyen módon oldották meg fenntartható, "ingyenes" fűtésüket.

Az Agri-Pellet Kft...

 

Agri-Pellet Kft. irodaAz Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Ct. Pasqualicchio (CTP) kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel.

   ...Mindkét márka tekintetében teljeskörű alkatrész-utánpótlást biztosítunk gyors telefonos vagy internetes megrendelések útján. Helyszíni felmérést követően kérésre kiviteli tervet készítünk, telepítjük a kazánokat, hőközpontokat. Kiegészítőkkel, kéménnyel, teljes gépészettel szerelt, akár komplett rendszerek megvalósítását végezzük A-tól Z-ig. Telepített rendszereinket kérésre karbantartjuk, szervizeljük, tüzelőanyaggal látjuk el, de akár üzemeltetjük is. Saját gyártású tűzipelleteinket a legtöbb készülékvásárlónk nagy elégedettséggel szerzi be tőlünk évek óta. Pelleteink nem csak a saját forgalmazású kazánjainkban égnek nagyszerűen, egyre több biomassza-kazánban próbálták ki sikerrel, üzemeltetőiket ma pelletvásárló ügyfeleink között tudhatjuk. A tűzipelletek mellett takarmány pelleteket gyártunk nagy volumenben, megfelelve a legszigorúbb EU-s laboratóriumok vizsgálatainak, amelyek közül a legnépszerűbb a lucernapellet.

*****

Infografika

 


Keresse az Agri-Pellet Kft-t a Construma kiállításon

2017. április 5-9-ig megtalál minket a Construma kiállításon. Ez alkalomból kedvezményre jogosító kuponokhoz juthat szórólapjainkon.

 

Tájékoztató a kedvezményekről:

A szórólapjainkon, illetve a honlapon található kedvezményeket nem lehet összevonni. Egy vásárlás alkalmával csak egy kedvezmény érvényesíthető.

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.