Pelletprések

Gama Pardubice pelletprés
TL 700 granulátor szálas takarmány, fűrészpor, kukorcia, etc. pelletálására
Gama Pardubice TL 700 pelletprés belülről
Kollergörgő és matrica
Gama Pardubice TL 700 pelletprés fejrész
Kollergörgő és matrica

Az Agri-Pellet Kft. a hivatalos magyarországi forgalmazója, szervizelője és gyári alkatrészellátója a GAMA Pardubice síkmatricás granulálóknak és pelletpréseknek. Vállaljuk: új prések értékesítését garanciális háttérrel, prések teljeskörű felújítását az összes alkatrész új, gyári alkatrészre cserélésével, prések szervizelését, karbantartását, alkatrész-utánpótlását!
 

Pelletprések és egyéb termékeink:

  • TL 600-as pelletprés 55 vagy 75 kW-os motorral
  • TL 700-as pelletprés 75 vagy 90 kW-os motorral
  • A fenti présekhez szükséges összes gyári alkatrész
 
A GAMA prések 16 különböző matrica - görgő - kollerfej konfigurációval szerelhető, ezáltal lehetővé téve, hogy bármiből pelletet gyártsanak, ami pelletálható. Néhány ezek közül: fűrészporok, naprafogóhéj, szálas termények (szalma, széna, , kukoricaszár, egyéb szárak, lucerna stb.), takarmány-alapanyagok, szemes termények, rostaalj, malmi porok stb.
 
A termékekkel és az árakkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat!

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.