Hőszolgáltatás

Agri-Pellet Kft., hőszolgáltatás pelletkazánokkalAz Agri-Pellet Kft. által nyújtott hőszolgáltatási konstrukció igénybe vételével Ügyfeleink számára kényelmessé és tevékenységmentessé válik a biomassza-fűtés. Használatával ügyfeleink jelentős megtakarításokat érnek el a gázfűtéshez képest pénzbefektetés és energia-ráfordítás nélkül.

A szolgáltatás az alábbi tevékenységeket foglalja magában:

  • Az igény szerinti konfigurációban a helyszínre telepített hőközpont, amely nem kerül az Ügyfélnek pénzébe.
  • A kazánok/hőközpontok megfelelő minőségű tüzelőanyaggal való folyamatos ellátása.
  • A szolgáltatáshoz szükséges minimális teljesítmény 0,5 MW.
  • A keletkező hamu, salak folyamatos eltávolítása. A kazánok tűztereinek és hőcserélőinek rendszeres tisztítása a magas hatásfok folyamatos fenntartása végett.
  • Egyéb karbantartási munkák folyamatos biztosítása.
  • Garanciális és garancián túli szerviz ellátása (nem generál többletköltséget, a hőszolgáltatási díj megában foglalja). Kellő számú helyi alkalmazott biztosítása: igény szerinti munkaidővel és 24 óra készenléttel (0-24 felügyelet).
  • Az átadott hő egy leplombált, hiteles hőmennyiségmérő alapján kerül havonta kiszámlázásra.
  • Vis Maior miatti szolgáltatás-kiesési időszakra az Agri-Pellet Kft. fedezi a gáz GJ-ra vetített egységárának szolgáltatási díjhoz viszonyított különbségét.

 

A fenti teljes körű szolgáltatás az Agri Pellet Kft. által forgalmazott kazánok használata esetében, vagy több kazános rendszereknél részben az Agri Pellet Kft. által forgalmazott kazánok használata esetében lehetséges.

Ez a szolgáltatás azt jelenti, hogy Ügyfeleinknek egyáltalán nem kell foglalkozniuk a kazán üzemeltetésével, a tüzelőanyag-beszerzéssel, hamueltávolítással, tisztítással, karbantartással, esetleges szervizzel, és az ezekből adódó esetleges problémákkal. Javasolt szerződési időtartam: 10 év.

 

 

Hőszolgáltatással kapcsolatos felmerülő bármely kérdés vagy észrevétel esetén állunk szíves rendelkezésre.

Agri-Pellet Kft.

Ügyfélből PARTNER!

"Kössünk szerződést hosszabb távú együttműködésre a tervezhetőség érdekében!"

Agri-Pellet Kft.

Tüzelés | Takarmányozás

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.