Pellas X EcoNET
PellasX Internet modul
Internet modul PellasX pellettüzelésű égőfejhez

Internet modul, amely kompatibilis bármely Pellas X pellettüzelésű égőfej vezérléssel. Használatával bárhol, bármikor tudjuk ellenőrizni, vezérelni a kazánunkat illetve az egész fűtési rendszert. Grafikus felülete számítógépünkön megjeleníti az egész fűtési rendszert annak komponenseivel együtt, így áttekinthető annak teljes működése. Paraméter-táblázata segítségével bármely érték módosítható, változtatható, de akár az egész rendszer indítható vagy állítható. Ára: ? Ft + ÁFA.

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.