Kazán alkatrészek

Cégünk az általa forgalmazott kazánok teljes körű alkatrész-ellátását biztosítja országos szinten. A lengyel SAS és olasz Ct. Pasqualicchio kazánok alkatrészeit raktárról, vagy rendelés útján egyenesen a gyártótól szerezzük be. Az alkatrészeket személyesen lehet átvenni a cégünk törökbálinti irodájában, vagy postai utánvéttel elküldjük ügyfeleinknek.

 

Az alkatrészek:

kazán-vezérlések, motorok, hajtások, ventilátorok, rostélymozgató egységek, hőmérsékleti érzékelők, szintérzékelők, hallotron szondák, izzító-szálak, kábelek, csigák, kazánajtók, burkolati elemek stb.

Alkatrész-igényét az ajánlatkérő oldalunkon jelezheti, amelyre a lehető legrövidebb idő alatt reagálunk. Amennyiben szeretné, hogy az alkatrészeket a cégünk képzett szakembere szerelje be, az ajánlatkérő oldalunkon szíveskedjen szervizigényét jelezni.

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.