Pályázat | Faapríték és pellet kazán

Pályázati források

pellet és faapríték kazán, pellettüzelésű égőfej telepítésére

2020

A „Széchenyi 2020” pályázati ciklusban az Európai Unió és a Magyar Kormányzat közös stratégiai célkitűzései vonalán jelentős mennyiségű forrás áll rendelkezésre biomasszából előállított energiára alapozott fűtésrendszer vagy gyártási technológia kialakítására. A biomasszából előállított energia:

- fosszilis energiát vált ki, ezáltal csökkenti a környezeti károkat és csökkenti importfüggőségünket;

- költséghatékony, ezáltal növeli versenyképességünket;

- tüzelőanyag előállítása és feldolgozása helyi munkaerőt vesz igénybe, ezáltal növeli a foglalkoztatottságot.

Az Agri-Pellet Kft. sikeres pályázatírói kapcsolatokkal, illetve megbízható kivitelezői háttérrel készül a következő pályázati ciklusra. A források a magyar gazdaság rendelkezésére állnak, közös kormányzati és önkormányzati/vállalkozói/lakossági érdek, hogy ezek a magyar gazdasági életben minél hatékonyabban és minél nagyobb mértékben érvényesüljenek. Ezért a gazdaságfejlesztésre minden eddiginél nagyobb forrás áll rendelkezésre, a pályázás adminisztrációs terhei nagy mértékben csökkentek, számos eszközt bocsátanak a finanszírozás megkönnyítésére.

Előrejelzések szerint ez lehet az utolsó ciklus, melyben Magyarország ilyen mértékben részesül a közép-kelet-európai térség felzárkóztatására szánt forrásokból. Mivel jelenleg a beruházások jórészt európai uniós támogatásokból valósulhatnak meg, úgy kell tekintenünk a 2014-2020-as időszakra, hogy fejlesztésekre - belátható időn belül - ez az utolsó komoly lehetőségek egyike.

Pályázati hírek

2016. október 07.

Pályázati dömping

Pályázati lehetőségek fűtéskorszerűsítésre minden szegmensben

Hamarosan bezárulnak a Vidékfejlesztési Programban meghirdetett pályázati lehetőségek. Ezzel párhuzamosan újraindulnak korábban felfüggesztett GINOP-os pályázatok (GINOP-1.2.1-16 és GINOP-1.2.2-16), továbbá újak indulnak (GINOP-1.2.3-16). Kifejezetten enrgetikai beruházásra igénybe vehető források két kiírás keretében: VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 (Közép-magyarországi régió!!!), illetve GINOP-4.1.1-8.4.4-16. A két utóbbi lehetőség 10 %-os önrésszel indul, kalkulációnk szerint már a fenntartási időszak alatt megtérül a befektetés.

 


2016. július 12.

Borászatok pályázhatnak faapríték és pellet kazánokra

40 milliárdos keretre pályázhatnak az ágazat képviselői

A Pályázat honlapja...

 


2016. április 06.

Pellet és faapríték kazánok az Otthon Melege Programon belül

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 5 milliárd forintnyi forrást biztosít családi háza energetikai korszerűsítésére, melynek keretein belül lehetőség nyílik faapríték és pellet kazánok telepítésére 40-55 %-os intenzitású támogatással

A Pályázat honlapja...

Az MFB októbertől várhatóan 0%-os, 20 éves futamidejű kölcsönökkel támogatja a családi házak pellet és faapríték kazán beszerzését.

Bővebben...

 


2016. április 05.

Önállóan támogatható energetikai korszerűsítés önkormányzatok számára

Önállóan támogatható tevékenységként pályázhatnak önkormányzatok pellet és faapríték kazánok, hőközpontok telepítésére, tüzelőanyagot előállító berendezések (pelletáló gépsorok) beszerzésére.

Részletes felhívás:

 


2016. április 04.

Állattartó telepek korszerűsítése

40-70 %-os intenzitású pályázatok keretében támogatják megújuló energiára alapozott, faapríték és pellet tüzelésű berendezések beszerzését.

Részletes felhívás:

 


2016. február 10.

Mezőgazdasági vállalkozások előtt is megnyílik a lehetőség energetikai fejlesztésekre

VP2-4.1.3.4-16: Gombaházak - hűtőházak létrehozására, meglévő gombaházak - hűtőházak korszerűsítése. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazásának támogatása

Ugrás a pályázatra...


2016. január 15.

Megújuló energiaforrás kiemelt támogatása a mezőgazdasági feldolgozóiparban

VP-3-4.2.1-15: Biomasszára alapozott technológiai, fűtési, illetve HMV-hőt előállító berendezések beszerzésének támogatása a Vidékfejlesztési Program keretein belül.

Külön plusz pontok érhetők el az értékelésnél, amennyiben pellet vagy faapríték tüzelésű rendszerek kerülnek beszerzésre:

  • Biomasszára alapozott technológiai hő előállítása: 7 pont
  • Energiahatékonyság javítása biomassza tüzelésű rendszerek segítségével: 10-15% 2 pont; 15,1-30 % 5 pont; 30,1+% 8 pont

Ugrás a pályázatra...


mail

agenda (kukac) agri-pellet.hu

palyazatqr

Pályázati tanácsadás
Pályázatírás
Projekt menedzsment
Finanszírozás
Kiviteletés

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.