Támogatás

Felmérés

Kérésükre munkatársaink helyszíni felmérést végeznek az ajánlattételt megelőzően.

Karbantartás - Szerviz

Szakembereink a garancia időszakon túl is versenyképes piaci árakon állnak rendelkezésre valamennyi általunk értékesített termék karbantartásával, szervizelésével kapcsolatban.

Kivitelezés

Az általunk forgalmazott termékek beszerelését, beüzemelését versenyképes piaci áron vállaljuk, kivitelezési munkáinkra minden esetben garanciát vállalunk.

Üzemeltetés

Az általunk forgalmazott automata pelletkazánokat és konténeres hőközpontokat rendszerben is értékesítjük, és vállaljuk ezek hőszolgáltatás keretén belül történő üzemeltetését is.

Cégünkről...

Az Agri-Pellet Kft. komplex, a biomassza tüzelés teljes vertikumát átfogó tevékenységet végez: Cégünk 2003 óta sikeresen működő, 100%-ban magyar vállalkozás. Az eltelt több mint egy évtized alatt több mint 200 automata biomassza kazánt telepített országszerte és határainkon túl, több mint 14,4 MW összteljesítményben. A lengyel SAS Metalowo Kotlarski (SAS) és az olasz Pasqualicchio kazánok szerződött magyarországi importőre és hivatalos forgalmazója. Az értékesítésen és telepítésen túlmenően a fenti kazánok garanciális és garancián túli szakszervizét is ellátja országos lefedettséggel. Tovább

Katalógus

Agri-Pellet Kft. termékkatalógus

 

Agri-Pellet Kft.

Agri-Pellet Kft., Iroda 2045 Törökbálint, Károlyi u. 13.

Agri-Pellet Kft., Pelletgyártó Üzem Agárd-Pálmajor

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36302874791 (kazán, pelletálók)

Agri-Pellet Kft., Kazánok értékesítése +36306305590 (szerviz)

Agri-Pellet Kft., Pellet értékesítése és felvásárlása +36303938341 (pellet)

Agri-Pellet Kft., Kapcsolat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.